Vjeruje u Hrvatsku

Najluđi navijački potez? Australac uplatio 14.000 kuna na Hrvatsku i tetovirao si pehar sa šahovnicom

Australski navijač (Foto: Screenshot/YouTube)
Australski navijač (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube
Youtuber je nasumično odabrao Hrvatsku kao pobjednika, ali je onda počeo i zdušno navijati.

Australski youtuber koji vodi kanal ''Jeffabel and Friends'' još je 7. srpnja predvidio da će Hrvatska osvojiti Svjetsko prvenstvo, a svoje je predviđanje potkrijepio i djelima. No krenimo od početka.


Youtuber je 7. srpnja objavio video s nazivom ''Predviđanje Svjetskog prvenstva'', u kojem je odlučio predvidjeti pobjedničku momčad, kladiti se na nju i tetovirati pehar s motivom te reprezentacije.

Pobjedničku momčad odabrao je tako što je na šalice napisao sudionike četvrtfinala te na ping-pong loptice napisao iznose u rasponu od 100 do 10.000 australskih dolara. Potom je nasumično odabrao ping-pong lopticu s novčanim iznosom koji će uplatiti u kladionici, a ovaj put to je bio iznos od 3000 australskih dolara, tj. oko 14.000 kuna.

Nakon toga lopticom je gađao čaše kako bi ustanovio na koju će reprezentaciju uplatiti taj iznos, a loptica je upala upravo u hrvatsku čašu. Time si je zapečatio sudbinu, podigao novac na bankomatu i uplatio obećani iznos u kladionicu.

Potom je zaogrnut hrvatskom zastavom svratio do salona za tetoviranje i tamo zatražio tetovažu pehara sa šahovnicom. No niti to nije bio kraj njegova navijačkog podviga, pa je hodao gradom i dijelio ljudima novac uz opasku da to moraju uplatiti na pobjedu Hrvatske.

Australac bi u slučaju hrvatske pobjede mogao osvojiti oko 105.000 kuna pa mu želimo sreću, a njegov podvig, koji je u cijelosti dokumentirao i objavio na YouTubeu, možete pogledati u nastavku.