Oglas za ženidbu
Oglas za ženidbu Foto: Facebook

Traži medicinsku sestru za brak, ali ima i hrpu drugih prohtjeva.


Na domu zdravlja u Vranju u Srbiji osvanuo je zanimljiv oglas u kojem za sada nepoznati muškarac traži medicinsku sestru u stalnom radnom odnosu za brak. U oglasu stoji: ''Dečko, 39 godina, intelektualac, inženjer strojarstva, senzualne prirode, smeđe oči, rođen s ocjenom 10, visok 184 cm, krupan, stambeno rezidencija–ranč, osiguran, vozi Mercedes, voli humor, skroman, širokog srca, služio vojsku profesionalno, starosjedilac grada Vranja, rođen 19. 12. 1980. godine, društven, komunikativan, kulturan, živi u zajednici... Želi upoznati Vranjanku, obrazovanu djevojku, zdrave loze, visoku, radi braka i razvijanja porodičnog biznisa, koja nije depresivna, već u zdravoj mjeri bijesna i objesna i želi se iživjeti kroz slobodno ispoljavanje i igru i obogatiti unutrašnji život, spremna da živi sa i za jednog čovjeka i stvara obitelj, rađa zdravlje bože mušku zdravu djecu, ne provocira, ne nervira, i ne pravi ljubomornog... Osnovno znanje u kuhinji (ima od koga da nauči). Krvna grupa A RH-D + pozitivan. Javite se na tel...".

Vezani članci Koronavirus u Srbiji Srbija ulazi u crnu korona zonu: Imaju više od 1000 zaraženih na 100 tisuća stanovnika. Slovenija i Hrvatska im blizu Koronavirus u Srbiji Crni rekord kod susjeda: U Srbiji zaraženo još 7579 osoba, preminuo 41 pacijent

Slika oglasa objavljena je na društvenim mrežama pa je sigurno dobio već mnoge pozive, a portal Info Vranjske piše da je nesuđeni mladođenja prošle godine objavio sličan oglasu u kojem je tražio liječnicu.