Prijateljica mu je pokušala dokazati da je bolja od njegove cure, ali plan joj se vrlo brzo izjalovio.

Galerija


Poruke dugogodišnjih prijatelja i poznanika koji odjednom imaju potrebu proliti svoje godinama skrivane osjećaje mogu biti vrlo neugodne, a upravo takve poruke podijelio je jedan mladić kojem je prijateljica pokušala objasniti zašto je bolja od njegove sadašnje djevojke.

Vezani članci Zanimljivi toaleti Ne mogu obaviti ni nuždu u miru jer je netko imao lude dizajnerske ideje Pokušaji torti - 6 Pokušali kopirati slasne torte pa napravili čudovišta koja bi bila strašna da nisu smiješna

Prvo mu je počela pisati da joj nedostaje i da se već dugo nisu vidjeli, a onda je upitala kako je njegova cura. Razgovor se naglo pretvorio u njezino dokazivanje da je bolja od njegove sadašnje djevojke i da zaslužuje barem jedan spoj s njim.

''Dokazivanje'' se nastavilo unatoč njegovu stalnom odbijanju i uključivalo je ponude kao poput seksa na prvom spoju, a sve je kulminiralo priznanjem kako zapravo misli da je on dosadan i da nije talentiran te da se samo pretvarala da ga podnosi jer je dobra osoba koja voli raditi lijepe stvari za druge.

Uslijedio je još jedan preokret u kojem se ispričala za prethodne poruke i još ga jednom zamolila za samo jedan spoj. Cijelu razmjenu ludih poruka možete pogledati u galeriji pa sami procijenite je li mladić propustio priliku života ili si je spasio život.