Slike s Instagrama ponekad ne oslikavaju stvarnost, a jedna mlada mama odlučila je educirati javnost.

Galerija


Milly je 23-godišnja medicinska sestra i novopečena majka koja je na Instagramu odlučila prokazati trikove Instagram modela. Na društvenim mrežama često je teško razlikovati istinu od fantazije, a Milly se nada da će njezine fotografije pomoći ženama da nauče voljeti svoja tijela.

Vezani članci Lean In konferencija (Foto: Dnevnik.hr) Direktorica koja je dala otkaz i otvorila pekaru, jedina vojna pilotkinja u Hrvatskoj, grafička dizajnerica na BBC-u... Ovo su njihove priče o uspjehu Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković pohvalila se novom frizurom, obožavatelji oduševljeni: "Sve si ljepša!"

Milly je objavila svoje fotografije u spontanim pozama i usporedila ih sa svojim fotografijama na kojima strateški pozira kako bi prikrila "mane" ili se služi jednostavnim alatima za uređivanje fotografija.

Prekrivanje trbuha tajicama i dodavanje trbušnjaka uređivanjem slike samo su neki od trikova koje je isprobala, a kakvim se još trikovima ljudi služe kako bi izgledali bolje na društvenim mrežama, svakako provjerite u galeriji.