Ringaskiddy (FOTO: Googla Maps)
Ringaskiddy (FOTO: Googla Maps)

Premda predstavnici tvrtke Pfizer uvjeravaju da mještanima ne čine živote tvrđima, oni ističu da je u njihovu kraju dovoljno prstima napraviti kvrc da se dogodi p..


Ukoliko se mučite s erektilnom disfunkcijom, kao i s nedostatkom libida, čini se da u Irskoj postoji selo koje želite posjetiti i u njemu provesti godišnji odmor. Naziv tog sela je Ringaskiddy, nalazi se nadomak Corka, te je navodno zraka ispunjenog ljubavnim parama.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Svaki drugi muškarac stariji od 45 ne govori o jednoj stvari: 'Bojim se da bi me zezali!' Slika nije dostupna VIDEO Golemi tumor na vratu i ramenu liječi viagrom

U čemu je štos? Tvrtka Pfizer u tom selu već dvadesetak godina proizvodi Viagru te su mještani uvjereni da su dimnjaci tvornice zaslužni za takvo stanje.

Dapače, žitelji Ringaskiddyja uvjeravaju da u njihovu mjestu čak i psi ulicama hodaju napaljeni, odnosno da je od 1998. godine naovamo, od kada je tvornica počela s radom, populacija naglo počela rasti.

"Žena sam koja voli flert. I ovdje je doista dovoljno prstima napraviti kvrc da se dogodi p**, slikovito situaciju opsiuje 60-godišnja Sadie, koja je ostala udovica prije dvadeset godina, ali kojoj u međuvremenu nikad nije nedostajalo akcije.

I Sadie je uvjerena da je tome tako zbog "nečega u zraku", pa i unatoč tome što čelnici tvrtke Pfizer opovrgavaju da mještanima čine živote, khm, tvrđim.

"Naša tvrtka prati namodernije i najsofisticiranije standarde. Utoliko se bojimo da je samo riječ o zabavnom mitu i ničemu više", navode proizvođači čarobnih plavih tabletica.

Je li onda Ringaskiddy vrijedan tog puta? Vjerojatno jest. Jer sve i da je zrak čist kao što to u Pfizeru tvrde, uz svo to zelenilo i irsko pivo čovjek ne može biti neraspoložen.