Život u "Nevadi"

Mit ili stvarnost? U ovom su selu muškarci uvijek napaljeni i alati im savršeno rade bez obzira na dob

Ringaskiddy (FOTO: Googla Maps)
Ringaskiddy (FOTO: Googla Maps)
Premda predstavnici tvrtke Pfizer uvjeravaju da mještanima ne čine živote tvrđima, oni ističu da je u njihovu kraju dovoljno prstima napraviti kvrc da se dogodi p..

Ukoliko se mučite s erektilnom disfunkcijom, kao i s nedostatkom libida, čini se da u Irskoj postoji selo koje želite posjetiti i u njemu provesti godišnji odmor. Naziv tog sela je Ringaskiddy, nalazi se nadomak Corka, te je navodno zraka ispunjenog ljubavnim parama.

U čemu je štos? Tvrtka Pfizer u tom selu već dvadesetak godina proizvodi Viagru te su mještani uvjereni da su dimnjaci tvornice zaslužni za takvo stanje.

Dapače, žitelji Ringaskiddyja uvjeravaju da u njihovu mjestu čak i psi ulicama hodaju napaljeni, odnosno da je od 1998. godine naovamo, od kada je tvornica počela s radom, populacija naglo počela rasti.

"Žena sam koja voli flert. I ovdje je doista dovoljno prstima napraviti kvrc da se dogodi p**, slikovito situaciju opsiuje 60-godišnja Sadie, koja je ostala udovica prije dvadeset godina, ali kojoj u međuvremenu nikad nije nedostajalo akcije.

I Sadie je uvjerena da je tome tako zbog "nečega u zraku", pa i unatoč tome što čelnici tvrtke Pfizer opovrgavaju da mještanima čine živote, khm, tvrđim.

"Naša tvrtka prati namodernije i najsofisticiranije standarde. Utoliko se bojimo da je samo riječ o zabavnom mitu i ničemu više", navode proizvođači čarobnih plavih tabletica.

Je li onda Ringaskiddy vrijedan tog puta? Vjerojatno jest. Jer sve i da je zrak čist kao što to u Pfizeru tvrde, uz svo to zelenilo i irsko pivo čovjek ne može biti neraspoložen.