Auspuh (Foto: Screenshot/YouTube)
Auspuh (Foto: Screenshot/YouTube)

Amatersko postavljanje auspuha može imati loše posljedice, ali i poslužiti mehaničaru kao urnebesni predah od posla.


Ljubitelji limenih ljubimaca ponekad vole biti sami svoji majstori i nadograđivati automobile čak i kada nemaju nikakve kvalifikacije za to, a posljedice takvih podviga mogu biti i opasne i ružne.

Vezani članci Sudar (Foto: Screenshot/YouTube) Pretjecanje na uskoj zavojitoj cesti završilo prevrtanjem triju automobila, a jedan vozač sve je snimio Kamen spoticanja (Foto: Facebook/The W Maple Omaha Rock) Vozači se toliko često zabijaju u jedan kamen da mu je posvećena i stranica na Facebooku

Automehaničar iz Ohia (SAD) dokopao se jednog takvog automobila čiji je auspuh zaslužio posebnu pažnju pa je snimio video u kojem četiri minute snima svaki dio amaterski postavljenog auspuha i sarkastično objašnjava što sve nije u redu.

Među zamjerkama su se našle brojni improvizirani načini spajanja cijevi, najčešće vodoinstalaterskim metodama i lošim varovima, ali i činjenica da je na sve te propusne i neuredne cijevi spojen auspuh Harley-Davidson motocikla.

Ovu automehaničarsku priču koja je ispala prava crna komedija svakako pogledajte u nastavku, svi ljubitelji automobila mogu nešto naučiti iz nje.