S novcem planira kupiti mami kuću, upisati fakultet i proputovati svijet.

Galerija


Mahbuba Mammadzada je 23-godišnja manekenka iz Azerbejdžana koja je prošle godine odlučila staviti svoju nevinost na aukciju, a nedavno je objavila da će pobjedničku ponudu imao političar iz Tokija. On će za provod s manekenkom isplatiti skoro 18 milijuna kuna, a svojom je ponudom nadmašio ponude londonskog odvjetnika i njemačkog nogometaša.

Vezani članci Kopije klasika - 28 Domišljati kreativci: Kopirali klasike i postigli nevjerojatne rezultate Divovi svih vrsta Ako još uvijek ne vjerujete u divove, prizori iz galerije će vas uvjeriti

"Susret" će se održati u Njemačkoj, a odvija se putem agencije Cinderella Escorts koja uzima 20 posto zarade svojih modela. Iz agencije poručuju da će klijent dobiti liječničku potvrdu da je manekenka djevica.

Mahbuba kaže da se na prodaju nevinosti odlučila kako bi učinila svoju majku ponosnom: "Ona je napravila sve što je mogla za mene, a ovaj novac će mi pomoći da joj se odužim i učinim je ponosnom", kaže mlada manekenka.

Muhbuba s novcem planira mami kupiti kuću, upisati fakultet i putovati svijetom, a suma za koju je na kraju prodala nevinost je 20 puta veća od minimuma kojeg je tražila. Neke od njezinih fotografija koje objavljuje na Instagramu za preko 40.000 svojih pratitelja prenosimo u galeriji.