Bolje pitati nego skitati

Majka digla paniku zbog mrlje na bebinu nepcu pa propala u zemlju od srama

Mrlja na nepcu (Foto: Facebook/darian.depreta)
Mrlja na nepcu (Foto: Facebook/darian.depreta) Foto: Facebook/darian.depreta
Majku je prestrašila mrlja koju je otkrila na kćerinu nepcu, a onda je skoro umrla od srama kad je shvatila o čemu je riječ.

Darian Depreta, majka iz SAD-a, na Facebooku je objavila istinitu priču kojom je uspjela nasmijati mnoge roditelje iako priča nije baš laskava za nju. Naime, Darina je jednog dana otkrila smeđu mrlju na nepcu svoje kćeri i odmah otišla potražiti liječničku pomoć jer nije znala o čemu je riječ.

"Medicinska sestra pokušala je obrisati mrlju, ali nije uspjela te je rekla da još nikada nije vidjela nešto takvo. Liječnik je sugerirao da je možda riječ o pjegi ili madežu, no bila sam sigurna da nema tu mrlju od rođenja. Kako su svi bili u potpunoj nedoumici, liječnik je već predložio dva specijalista.

Sestra je još jednom odlučila zaviriti Belli u usta i primijetila bijeli obrub te je svojski pokušala ostrugati mrlju... samo da bi odlijepila komad kartona! Karton se Belli zalijepio za nepce kad je žvakala kartonsku kutiju s kojom se igrala, a ja to uopće nisam primijetila.

Nakon toga sam oko pet minuta plakala i smijala se zbog kombinacije olakšanja i neugode. Iako sam svjesna da je komad kartona mogao biti puno opasniji za Bellu, na kraju mi je samo laknulo što nije riječ o nečem ozbiljnijem", zaključila je majka koja kaže da je od srama poželjela propasti u zemlju i više se nikada ne pojaviti u toj ordinaciji.