Madonna će izvesti dvije pjesme tijekom trodnevnog natjecanja Pjesme Eurovizije na kojem će nastupiti glazbenici iz više od 40 zemalja.

Galerija


Pop-zvijezda Madonna nastupit će kao posebna gošća na Pjesmi Eurovizije 2019., koja će se u svibnju održati u Izraelu, objavili su njezini predstavnici.

Vezani članci Jenny Shimizu (Foto: Getty) Za njom je ludovala Angelina, Madonna joj plaćala letove zbog seksa, a ona danas voli samo jednu Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Bez pardona: Kći slavne pjevačice priredila show pokazujući guzu na ulici

Promotori koncerta Live Nation Israel i predstavnici američke pjevačice potvrdili su objave izraelskih medija o Madonninu nastupu na ovogodišnjem natjecanju Eurovizije kojemu je domaćin Izrael, a na što je stekao pravo kada je lani u Portugalu izraelska pjevačica Netta Barzilai pobijedila pjesmom "Toy".

Madonna će izvesti dvije pjesme tijekom trodnevnog natjecanja Pjesme Eurovizije na kojem će nastupiti glazbenici iz više od 40 zemalja, a za svoj nastup navodno će dobiti milijun dolara. 

Izraelsko domaćinstvo potaknulo je brojne propalestinske aktiviste da se uključe u kampanju bojkota natjecanja u Izraelu. Tako je u siječnju oko 50 britanskih poznatih osoba, među kojima su pjevači Roger Waters i Peter Gabriel, napisalo pismo britanskoj mreži BBC pozivajući je da pritisne organizatore kako bi se natjecanje Eurovision 2019. održalo u nekoj drugoj zemlji.

Madonna je već nastupila u Izraelu 2009. i 2012. u sklopu svojih svjetskih turneja. Američka pop-zvijezda također je sljedbenica kabale, židovskog mističnog ezoteričnog učenja o Bogu i svijetu.

Madonna već nekoliko mjeseci priprema novi album još nepoznata naziva.

(Hina)