Neki muškarci ne znaju kad odustati, no jedan od njih dobio je bitnu lekciju.

Galerija


Muškarci si ponekad dopuštaju svašta u potrazi za seksom, a to odlično demonstrira i primjerak iz galerije. Ovaj je muškarac prvo čestitao budućoj mladenki na skorom vjenčanju, a onda je pitao može li je oženiti ako se ikad rastavi.

Vezani članci Užasne frizure (Foto: thechive.com) Otišli frizeru, a rezultati su toliko stravični da im ne treba ni kostim za Noć vještica To su bile godine (Foto: izismile.com) Silno su se potrudili da se izdvajaju iz gomile, a danas se samo dobro smiju na svoj račun

Mladenka mu se zahvalila na pitanju i rekla da sumnja da će se rastaviti, no on je nastavio navaljivati i rekao joj da mu se slobodno javi ako ikad želi malo akcije. Nakon toga je napisao da se šali, ali je svejedno dobio sliku guze u tangama.

To ga je silno uzbudilo pa je napisao: ''Zašto mi to šalješ? Mislio sam da si zaručena? Jesi li svejedno za onu akciju koju sam spomenuo?''. Umjesto očekivane potvrde dobio je još jednu sliku koja mu ga je naučila pameti, a rasplet ovog dopisivanja možete pogledati u galeriji.