Prije nego što objave sliku kojom su zadovoljni, neki modeli snime stotine fotografija koje završe u smeću.

Galerija


Kada vide prekrasne slike na Instagramu, ljudi obično pomisle da su modeli s njih sretnici jer su ili prirodno lijepi ili fotogenični. No iza fotografija s Instagrama krije se mnogo više truda nego što bi to neki htjeli vjerovati.

Vezani članci Šljokice na jeziku Odlučile saznati kakvog su okusa šljokice pa stvorile sjajne fotografije Čudnovate životinje Životinjsko carstvo puno je čudnovatih prizora, svaki nas dan uspiju razveseliti

Rianne Meijer iz Nizozemske ima više od 470.000 obožavatelja na Instagramu, a tamo osim svojih najboljih fotografija često objavljuje i one neuspjele. Povremeno uspoređuje svoje uspjele i neuspjele fotografije, a povremeno se uspoređuje s profesionalnim modelima.

Takvih ''neuspjelih'' slika za usporedbu Rianne ima pregršt jer priznaje da prije objavljivanja slike obično snimi 200 do 400 fotografija kojima nije zadovoljna. Slično prakticiraju i mnogi drugi modeli s Instagrama, a u galeriji možete pogledati razliku između uspjelih fotografije i onih koje obično ne vide svjetlo dana.