Ljudska vrsta puna je opreka pa tako može riješiti svaki izazov koji stoji pred njom, ali i svaki dan smisliti sve gluplji izazov za TikTok.

Galerija Glupost boli Glupost boli - 2 Glupost boli - 3 +18 Glupost boli - 4

Iako je kolektivni napredak ljudske vrste očit, i tehnološki i društveni, čini se da neki svojim pokušavanjem pokušavaju odgoditi taj napredak. Unatoč tome što je ljudska genijalnost polučila nevjerojatne izume kao što su sapun, sanitarni čvor, antibiotik ili mikroskop, s druge strane postoje ljudi koji ližu toaletne daske u sklopu ''koronaizazova''.

Vezani članci Užasni stanovi Traženje stanova je noćna mora, pogledajte kakve sve lakrdije nude u oglasnicima Užasan dizajn Neukus, nemar ili čista glupost? Postavili stepenice ispred Udruge za osobe s invaliditetom, ali nisu jedini...

Neke od takvih primjera ljudske gluposti prenosimo u galeriji pa provjerite mislite li da će prevladati ljudska domišljatost i genijalnost ili će nas glupost ipak odvesti u propast.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju