Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obitelj nesretne žene draguljara je pokušala udobrovoljiti s iznosom od 67 tisuća kuna, ali on je glatko odbio tu ponudu.


Neimenovana Kineskinja doslovno je pala u nesvijest kada je u doznala kolika je cijena narukvice od žada koja joj je u utorak u jednoj trgovini u Ruiliju skliznula s ruke i pala na pod. Jednom kada je od trgovca čula da mu je dužna 300 tisuća juana, što bi u kunskoj protuvrijednosti iznosilo 287 tisuća kuna, jadnica se naprosto "ugasila".

Vezani članci Djevojku su uvjeravali da više nema nikakve šanse za brak (FOTO: YouTube/Screenshot) Ako ste mislili da je u Hrvatskoj teško naći partnera nakon tridesete, pogledajte tek ovu noćnu moru Slika nije dostupna U hrvatskim bolnicama pacijenti će nakon ovog biti još sigurniji

Nesretnoj su ženi brojni kupci priskočili u pomoć, a ubrzo su se pojavili i članovi obitelji koji su draguljaru na mjestu ponudili otprilike 70 tisuća juana (67 tisuća kuna) kako bi ga udobrovoljili i potaknuli da odustane od potraživanja cijelog iznosa.

Na njihovu žalost, draguljar za tu ponudu nije htio ni čuti, pa je naposljetku u trgovinu pozvan procjenitelj koji je utvrdio da je stvarna vrijednost narukvice 180 tisuća juana (172 tisuća kuna).

Ne imavši drugog izbora, obitelj je platila taj iznos.