Izdan uhidbeni nalog

Smijte se koliko hoćete, ali ovaj je crtež doista pomogao policiji da otkrije tko je osumnjičeni

Ovaj je jednostavni crtež doista pomogao policiji da zaključi tko je počinio zločin (FOTO: Lancaster Crimewatch)
Ovaj je jednostavni crtež doista pomogao policiji da zaključi tko je počinio zločin (FOTO: Lancaster Crimewatch)
\\folder\galerija Galerija Ovaj je jednostavni crtež doista pomogao policiji da zaključi tko je počinio zločin (FOTO: Lancaster Crimewatch) Ovaj je jednostavni crtež doista pomogao policiji da zaključi tko je počinio zločin (FOTO: Lancaster Crimewatch) +0 Hung Phuoc Nguyen (FOTO: Lancaster Crimewatch) Galerija
Policija nije navela ime kolege koji je spojio sve dijelove slagalice, ali mora se priznati da je vraški dobar detektiv.

Policija u Lancasteru, u saveznoj državi Pennsylvaniji, uspjela je u gotovo nemogućoj misiji te otkrila tko je osumnjičeni za lopovluk unatoč prilično komičnom crtežu jednog od svjedoka.

Dapače, u srijedu je izdala i uhidbeni nalog za Vijetnamcem Hung Phuoc Nguyenom (44) zato što je prije tjedan dana opljačkao nekog uličnog trgovca tako što se zavukao iza njegova štanda dok je on izbivao.

Istina, imala je policija uz crtež i Nguyenov detaljan opis, a nekom je lucidnom istražitelju pomoglo i to što je prepoznao modus operandi razbojnika.

Jednom nakon što je spojio sve dostupne dijelove slagalice, neimenovani se inspektor vratio se na teren s fotografijom Nguyena, pa od svjedoka dobio potvrdu da je upravo on bio taj koji je počinio zločin.

Pogledajte u galeriji kako taj muškarac, u uhidbenom nalogu doista naveden kao Vijetnamac, izgleda.