Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac iz Georgije zbog težine ne može raditi, pa cijele dane igra igrice i jede.


Casey King je 34-godišnji muškarac iz Georgije (SAD) koji sa svojih 320 kilograma ne može naći posao i teško mu je obavljati jednostavne, svakodnevne stvari, pa je cijele dane gol na svojem krevetu i igra igrice.

Vezani članci Luda vjenčanja - 32 Vjenčanja luda nalaze se svuda: Svatko ima drugačiju ideju, a ovo su neke od najbizarnijih WTF (Foto: klyker.com) Netko im je podvalio vodu umjesto votke, to je jedino objašnjenje zašto su Rusi potpuno skrenuli

Casey tvrdi da je oduvijek bio punašan, a kada je zbog težine dao otkaz jer više nije mogao obavljati posao, majka ga je izbacila iz kuće dok se ne sredi. Tada ga je udomio otac, koji je pak nastavio podilaziti njegovu nezdravu apetitu, pa Casey danas cijele dane igra igrice i jede.

Kako živi u Georgiji, u kojoj su uglavnom visoke temperature, Casey dane provodi potpuno gol jer mu je inače nesnosno vruće. Kupati se mora u velikoj posudi izvan kuće jer ne stane u kadu, a tvrdi da ga otac mora brisati nakon nužde jer sam ne može dohvatiti stražnjicu.

Ova tužna priča nedavno je emitirana u emisiji "Family by the Ton", a isječke možete pogledati u nastavku. Emisija inače prati pretile obitelji kojima treba pomoć, a uz Caseyja pomoć trebaju i njegovi rođaci Ed, Amanda i Amy.