Heidi (Foto: Instagram/princesspinkblankie)
Heidi (Foto: Instagram/princesspinkblankie) Foto: Instagram/princesspinkblankie

Heidi uživa u nošenju pelena i dudi jer je to oslobađa stresa.


Heidi iz Oregona ima 24 godine, svojeg dečka zove ''tatica'', a nekoliko sati dnevno provodi ponašajući se kao beba u starosti od jedne do tri godine. Ona je samo jedna od ''mališana'', skupine odraslih ljudi kojima je hobi ponašati se kao djeca, piše Mirror.

Vezani članci Policija, ilustracija Otac preminule bebe završio na policiji: Napao suprugu, a ona prijetila socijalnim radnicama koje su došle na intervenciju Hitna u Bjelovaru, ilustracija Beba iz Bjelovara imala je više slomljenih rebara? Otac: ''Nismo ništa učinili nažao našoj bebi''

Heidi tvrdi da se ponaša kao beba nekoliko sati dnevno kako bi se opustila i riješila stresa, a u tom razdoblju nosi pelenu i ostalu odjeću za bebe, a ima i dudu. Kada je beba, igra se s plišancima i valja se po podu te tvrdi da njezina opsesija nije seksualni fetiš.

Unatoč tome, na Instagramu ima upozorenje da je njezin profil namijenjen samo punoljetnima. Heidi i njezin dečko također odlaze na druženja s drugim parovima, a pri takvim druženjima ''mališani'' se igraju dok na njih paze njihovi ''staratelji'', obično partneri.

Heidi ima i profil na Instagramu, na kojem redovito objavljuje fotografije svojeg hobija, a neke od prizora koje je podijelila na društvenoj mreži prenosimo u nastavku.