Kokos izazvao eksploziju u krematoriju (FOTO: Profimedia)
Kokos izazvao eksploziju u krematoriju (FOTO: Profimedia)

Osobite probleme pričinjavaju predmeti koji u sebi imaju baterije, no unatoč tome tugujuće obitelji uz pokojnike često odlažu mobitele.


Djelatnike krematorija u Boltonu prestravila je prije nekoliko dana eksplozija koju je izazvao kokos odložen u lijes uz pokojnika, potvrdila je za BBC Donna Ball, gospođa zaposlena u tamošnjoj javnoj službi, koja je priči dodala da je u posljednje vrijeme takvih incidenata sve više budući da tugujuće obitelji i prijatelji uz osobe s kojima se rastaju vole "prošvercati" mobitele, elektronske cigarete, daljinske upravljače...

Vezani članci Slika nije dostupna Pogodio je odlazak prijatelja? Bijela mačka iznenada stigla na sprovod, s groba se nije dala skloniti ni silom Slika nije dostupna Godinama pohodi sprovode, ne iz poštovanja prema pokojnicima, već zato da se dobro najede!

"Svega se tu nađe, od boca s alkoholnim pićima do palica za golf. Djelatnici većinu toga primijete i odstrane uoči kremiranja, međutim pojedini predmeti ostanu neopaženi u džepovima odijela na pokojnicima. Sve što u sebi ima baterije, od mobitela nadalje, pričinjava nam osobite probleme", dodala je na to Ball, koja nije znala reći kako se kokos provukao ispod radara.

"Uvijek molimo obitelji da budu uviđavne kada odlažu predmete uz voljene osobe s kojima se rastaju, ali ipak svejedno zavirimo ispod lijesova jer neki ne poslušaju", rekla je.