Majka je za svog sina imala druge planove (FOTO: Screenshot/YouTube)
Majka je za svog sina imala druge planove (FOTO: Screenshot/YouTube)

Unatoč tome što je majka jasno istaknula želje, daroviti je hvatač odlučio poslušati što mu je rekao Bog.


Jacob Copeland, daroviti mladi krilni hvatač kojeg možda jednog dana ugledamo i kao profesionalnog igrača američkog nogometa u NFL-u, suprotstavio se svojoj majci i potpisao za Sveučilište Florida unatoč njezinom izričitom naputku da to ne učini.

Vezani članci Bebe, ilustracija Očekivalo se da će trudnica roditi sedam beba, no bilo ih je još više: "Novorođenčad - pet djevojčica i četvorica dječaka i njihova majka su dobro" Mama i sin Kune se da mu je mama, a svi misle da mu je mlađa sestra

Coplan je u srijedu imao priliku birati između tri koledža, a koja su joj srcu draga, majka ja pokazala tako što je odjenula majicu onog u Alabami, odnosno tako što je na glavu stavila kapu onog u Tennesseeju.

Svemu unatoč, srednjoškolac iz floridske Pensacole je ruke dao trećoj opciji, što je majku toliko uzrujalo da je ispred kamera ustala od stola i ljutito odšetala.

"Glava mi je govorila da potpišem za Alabamu, ali istoga mišljenja nisu bili srce i Bog. Na kraju sam odlučio poslušati njih", otkrio je komentatoru ESPN-a mladić, kojeg su u jednom trenutku čak 32 sveučilišta tražila da razmisli o dolasku u njihove redove.

"Što se majke tiče, morao sam joj dati do znanja da sam odrastao muškarac. Jasno mi je da je u međuvremenu izgradila sjajne odnose s trenerima Alabame i Tennesseeja, i meni su se svidjeli, ali Florida je moj dom i tu se ipak osjećam dobrodošlim", kazao je tinejdžer kojeg je majka naposljetku ipak zagrlila jednom nakon što se ohladila.

Taj ga je trenutak rasplakao, pa slutimo da je obitelj još iste večeri sjela u miru za stol i objedovala. Ipak, je li za Jacoba bilo deserta, ne znamo.