Dječak je silno htio gledati crtić Peppa Pig (FOTO: Screenshot)
Dječak je silno htio gledati crtić Peppa Pig (FOTO: Screenshot)

Dijete željno crtića unedogled je pokušavalo otključati mobitel pomoću krive lozinke.


Dvogodišnje dijete iz Šangaja nehotice se pobrinulo da njegova majka ne može pristupiti iPhoneu sljedećih 47 godina, a za sve je neizravno kriv crtić Peppa Pig.

Vezani članci Trajekt Lastovo tijekomplovidbe po buri (Foto: Facebook M/t Lastovo) Herojski čin kapetana koji je isplovio po orkanskoj buri i spasio dječji život: "Tako nešto nikad nisam doživio!" Ilustracija (Foto: Getty Images) ''Najtraumatiziranije dijete koje sam ikada vidjela'': Šokirana udomiteljica shvatila je da djevojčica (4) ne zna ni žvakati hranu...

Mališan je, naime, uporno pokušavao otključati mobitel pomoću krive lozinke, što je rezultiralo odgodom od 25.114.984 milijuna minuta do sljedećeg pokušaja.

Majka je dječaka naviknula da uživa u tom crtiću kada je nemiran, a budući da je prije nekoliko dana mobitel zaboravila kod kuće, njezini roditelji su ga dali djetetu u ruke kada više nisu znali kako ga umiriti. 

"Aparat mi je pun važnih poslovnih dokumenata, fotografija i kontakata. I stoga bih voljela izbjeći resetiranje ako je ikako moguće", izjavila je tamošnjim novinarima majka, koja se u međuvremenu obratila Appleovim tehničarima.

Ne uspiju li joj pomoći, sve govori da će se razni pozivatelji naslušati one: "Pretplatnik ne odgovara na poziv, molimo nazovite kasnije".