Mladić je uz igrice proveo 20 sati (FOTO: Screenshot)
Mladić je uz igrice proveo 20 sati (FOTO: Screenshot)

Unatoč svim upozorenjima da maratonsko "gejmanje" može završiti s fatalnim posljedicama, neki još uvijek ne žele slušati.


Maratonsko igranje videoigara dosad je nažalost mnoge stajalo života. Mediji su o takvim slučajevima puno puta izvještavali, no unatoč svim upozorenjima gamerima da se ne iscrpljuju ispred monitora, čini se da brojni i dalje odmahuju rukom na opasnosti.

Vezani članci Tian Haicheng (Foto: Screenshot/YouTube) Žena ga ostavila nakon nesreće pa o njemu brine 6-godišnja kći Muškarac u kolicima (Foto: AFP) "Život mi se promijenio": Tri pacijenta paralizirana od struka naniže uspjela opet prohodati

Tako je postupio i sljedeći mladić iz kineskog grada Zhejianga, kojeg su liječnici na nosilima morali prebaciti u bolnicu nakon što je sa subote na nedjelju proveo punih dvadeset sati uz računalo.

Da ne osjeća ništa od struka naniže, mladić je shvatio tek nakon što je krenuo na WC, što ujedno otkriva da mu uopće nije bila namjera stati unatoč silnom vremenu provedenom u sjedećem položaju.

Lokalni medij nisu doznali je li štogod trajno oštetio u tijelu ili mu se ipak s vremenom, i to bez posebne liječničke intervencije, u noge vratio osjet.