Velik interes za brujon prodavačicom mandarina poprimio je... zanimljive razmjere.

Galerija


Kristina Penava, atraktivna prodavačica mandarina s Podsusedskog mosta, animirala je cijelu Hrvatsku, a njezina popularnost otkriva mnogo toga o pulsu naroda. Nakon što su objave o njoj dostigle rekordnu popularnost na društvenim mrežama kod svih medija koji su pisali o njoj, neki brendovi već su počeli koristiti velike mandarine za internetski marketing, a na Facebooku je pokrenuta i stranica ''Organizirana ekskurzija busom po mandarine kod Kristine''.

Vezani članci Savršena kombinacija (Foto: Instagram) Za vrijeme tjelovježbe otkrile da im tajice odlično stoje pa su ih nastavile nositi i izvan teretane Srce kao kuća (Foto: Instagram) Srce im je veliko kao kuća, a u to se mogu uvjeriti svi koji ih prate na Instagramu

 

U trenutku pisanja članka, za ekskurziju je zainteresirano više od 10.000 korisnika, a na LINKU se možete odazvati i vi. Ako trebate podsjetnik zašto je Kristina popularna ili vam je ovo prvi glas, svakako pogledajte galeriju, a njezine slike s Instagrama već smo prenijeli u ČLANKU.