Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ulovljene zmije rado otkupljuju vlasnici farmi krokodila.


Kada su želuci i džepovi prazni, a zmije ono ponajbolje što se nudi, lov na te gmazove postaje svakodnevica, bez obzira na to kakve opasnosti sa sobom nosi.

Vezani članci Što o Vukovaru misle njegova djeca Zaboravite odrasle na tren i pogledajte što o Vukovaru misle njegova djeca. Imaju i poruku za velike, ali i za svoje prijatelje Zašto djeca plaču? Roditelji na rubu živaca podijelili zašto im djeca plaču i nasmijali ljude diljem svijeta

Otkrio je to ostatku svijeta sljedeći video objavljen prije mjesec dana na YouTubeu, u kojemu su glavni junaci dvoje malih Kambodžanaca, po svemu sudeći, u svom poslu već vrlo iskusan par.

Što njihove vrijedne ruke zgrabe, završit će na stolu kao večera, a možda će poslužiti i kao sredstvo da se nabave još ukusnije namirnice jer ulovljene zmije rado otkupljuju vlasnici farmi krokodila.

Naime, zmije su jeftinije u odnosu na ribu, a navodno ih i krokodili rado vide servirane prije nego što i sami skončaju od ljudske ruke jer je njihova koža roba koja se dobro prodaje.