Bloger Krule u svom je stilu komentirao objavu o radnom vremenu Općinskog državnog odvjetnišva u Zagrebu (Screenshot: Facebook)
Bloger Krule u svom je stilu komentirao objavu o radnom vremenu Općinskog državnog odvjetnišva u Zagrebu (Screenshot: Facebook)

Bloger Krule poslao je poruku djelatnicima Općinskog državnog odvjetnišva u Zagrebu koje je 1. kolovoza izdalo obavijest kako neće primati stranke zbog vrućina. Pritom nije birao riječi.


Jadranko Hodak, poznatiji kao bloger Krule, u svom se stilu osvrnuo na obavijest Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu kako zbog vrućina ne rade te ne primaju stranke od 12 do 14 sati.

U objavi na Facebooku poručio je kako za razliku od djelatnika DORH-a vrućina ne smeta građevinskim radnicima koji rade na temperaturama iznad 40 stupnjeva.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti i bez ispravaka:

"Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu, izdalo je obavijest kojom javljaju da zbog vrućina ne rade te ne primaju stranke od 12-14 sati. (čitaj - vruće im u kancelarijama)

Danas sam to čuo i udario ovu fotografiju, na kojoj su moje kolege bauštelci koji rade na 35 stupnjeva (to je 35 u hladu, na suncu preko 40).

Put do plaće je jeben... jer mi koji radimo u privatnom sektoru prvo svojim radom moramo namiriti gore navedene kojima je vruće u kancelarijama, ne bi li oni dobili svoje plaće... a tek onda mi... mi koji smo zadnji isprdak... zadnje govno za kojim nitko ni vodu ne vuče.

Vi iz te općinske, vruće državno odvjetničke kancelarije... jebo vam ja Krule mater... i da... možete me tužiti i ganjati... i kad me ulovite, što i nije problem jer sam ću se odazvati na vaš poziv... samo iz razloga da vam u živo još jednom jebem mater... i to na sudu, da uđe u zapisnik velikim slovima.

Pu pička vam materina da vam pička materina!", poručio je Krule.