Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jednom nakon što se napokon nađu oči u oči, natjecatelji ispred kamera moraju istovremeno odgovoriti hoće li se nastaviti viđati.


Navikli ste naprije nekoga ugledati, zatim s tobom osobom razgovarati, pa je tek na kraju poljubiti pokaže li se da ima obostrane "kemije"? Da, to bi bio prirodan slijed, međutim autori novoga nizozemskoga showa odlučili su u potpunosti obrnuti redoslijed. 

Vezani članci Slika nije dostupna Poveo je na utakmicu djevojku koju ne zanima nogomet i, ako je suditi prema licu, poželio da ga netko upuca Slika nije dostupna Tri godine su se dopisivali na Tinderu, milijuni ljudi promatrali njihovo upoznavanje ispred kamera

U prvome nastavku "Eerst tongen, dan daten" ispred kamera su izveli Lisu i Mitchella, koji su odnos morali započeti poljupcem uz poveze preko očiju. Tek im je potom omogućeno da razmijene nekoliko rečenica, kao i da se napokon nađu oči u oči u pretposljednjem činu predstave.

U posljednjem su morali odlučiti hoće li se nastaviti viđati, a jesu li otišli u tom smjeru ili su se ipak zaustavili na prvom poljupcu... odgovor slijedi.