Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gospođa nije skidala nogu s gasa sve dok je u automobilu bilo benzina.


Valerie Johnson, 83-godišnja gospođa iz Worcestera, grada smještenog pedesetak kilometara jugozapadno od Birminghama, završila je prošlog tjedna nehotice u Škotskoj, punih 500 kilometara od svog toplog doma.

Vezani članci Groblje, ilustracija Šok u Zadru: Na dan sprovoda svoje majke saznao da je ona već pokopana, a da je u lijesu - druga žena Jurnjava po ledu Samo u Americi: Iskoristio mećavu kako bi jurio po zaleđenoj cesti, pa se iznenadio rezultatom

Gospođa Johnson je tog jutra krenula na zakazani pregled u obližnju bolnicu, ali su je zbunili radovi na cesti zbog čega je pogrešno skrenula i dospjela na autocestu.

Gas je stiskala sve dok je u automobilu bilo benzina, pa naposljetku stala u Larkhallu, gradiću smještenome dvedesetak kilometara jugoistočno od Glasgowa.

Zabrinuta je obitelj u međuvremenu obavijestila policiju o njezinom nestanku, pa doznala da su ženu u nevolji zbrinuli neki tamošnji dobri ljudi koji su je ugostili u svom domu i koji su k svemu još pozvali liječnike kako bi se uvjerili da je s gospođom sve u redu.