Kendall Gilding
Kendall Gilding Foto: kendallgilding7/Instagram

Voditeljica nije ni slutila koliko će prašine podići njezina objava.


Australska voditeljica Kendall Gilding na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u haljini koja je podijelila publiku jer jedni tvrde da je haljina plava, a drugi da je bijela. Publika se ''pobunila'' u komentarima slike uz koju je voditeljica napisala: ''Srijeda u bijelom!''

Vezani članci Kod mehaničara Automehaničari imaju pune ruke posla, a ovo su neke od najzahtjevnijih mušterija Zastava KVIZ: Provjerite kako vam ide poznavanje zastava, možda ste rođeni špijun!

Ljudi u komentarima odmah su je obavijestili da je haljina plava, a fotografija se uskoro proširila društvenim mrežama i mnogi su zaključili da je riječ o plavoj haljini. Fotografiju koju je voditeljica podijelila na Instagramu možete pogledati u nastavku pa svoje mišljenje možete podijeliti u anketi.

Kendall Gilding
Kendall Gilding (Foto: kendallgilding7/Instagram)

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Voditeljica je kasnije objavila fotografiju iste haljine, no ovaj put je pozirala u studiju, pod dobrim osvjetljenjem. Haljina na ovoj slici nesumnjivo izgleda bijelo pa se čini da je prva objava bila samo posljedica lošeg osvjetljenja i plavog zida u pozadini.