Sudar (Foto: Screenshot/Twitter)
Sudar (Foto: Screenshot/Twitter) Foto: Screenshot/Twitter

Nevjerojatna prometna nesreća na kraju je spasila živote, ''anđeo čuvar'' pojavio se niotkuda.


Policija iz Phoenixa (SAD) objavila je snimku prometne kamere na kojoj je zabilježen neobičan sudar u kojem na kraju nitko nije teže stradao, iako je sve vodilo teškoj tragediji. Na snimci je zabilježen jureći Jeep kojim je upravljao pijani 23-godišnjak Ernesto Oveso kako juri kroz crveno svjetlo na raskrižju.

Vezani članci Slovenska policija, ilustracija U strašnoj prometnoj nesreći poginuli otac i dvoje djece: "Sina i unuke čekala sam s ručkom, ali nisu došli..." Prije i nakon djece - 25 Djeca su im potpuno izokrenula život, nadaju se da će drugi naučiti iz njihova primjera

U tom trenutku cestu su prelazili roditelji s djetetom u kolicima, a Jeep je naletio tolikom brzinom da se nisu stigli snaći. Život im je u zadnji trenutak spasila 27-godišnja vozačica koja se svojim automobilom zabila u jureći Jeep i tako ga skrenula s putanje.

Policija je na Twitteru objavila snimku nesreće uz tekst: ''Anđeo u obliku automobila Chevy Cruz vjerojatno je spasio živote roditelja i djeteta koji su prelazili cestu. Nedužna vozačica bit će OK, a pijani vozač koji je prošao kroz crveno je uhićen."

Snimku nevjerojatne prometne nesreće koja je na kraju spasila živote svakako pogledajte u nastavku.