Sudar (Foto: Screenshot/Twitter)
Sudar (Foto: Screenshot/Twitter) Foto: Screenshot/Twitter

Nevjerojatna prometna nesreća na kraju je spasila živote, ''anđeo čuvar'' pojavio se niotkuda.


Policija iz Phoenixa (SAD) objavila je snimku prometne kamere na kojoj je zabilježen neobičan sudar u kojem na kraju nitko nije teže stradao, iako je sve vodilo teškoj tragediji. Na snimci je zabilježen jureći Jeep kojim je upravljao pijani 23-godišnjak Ernesto Oveso kako juri kroz crveno svjetlo na raskrižju.

Vezani članci Djeca s umjetnom pužnicom Dirljive reakcije djece koja prvi put čuju glas svojih roditelja uljepšat će vam dan Sudar Zbog poledice potpuno izgubio kontrolu nad autom, ali čini se da ima anđela čuvara

U tom trenutku cestu su prelazili roditelji s djetetom u kolicima, a Jeep je naletio tolikom brzinom da se nisu stigli snaći. Život im je u zadnji trenutak spasila 27-godišnja vozačica koja se svojim automobilom zabila u jureći Jeep i tako ga skrenula s putanje.

Policija je na Twitteru objavila snimku nesreće uz tekst: ''Anđeo u obliku automobila Chevy Cruz vjerojatno je spasio živote roditelja i djeteta koji su prelazili cestu. Nedužna vozačica bit će OK, a pijani vozač koji je prošao kroz crveno je uhićen."

Snimku nevjerojatne prometne nesreće koja je na kraju spasila živote svakako pogledajte u nastavku.