Sudar (Foto: Screenshot/Twitter)
Sudar (Foto: Screenshot/Twitter) Foto: Screenshot/Twitter

Nevjerojatna prometna nesreća na kraju je spasila živote, ''anđeo čuvar'' pojavio se niotkuda.


Policija iz Phoenixa (SAD) objavila je snimku prometne kamere na kojoj je zabilježen neobičan sudar u kojem na kraju nitko nije teže stradao, iako je sve vodilo teškoj tragediji. Na snimci je zabilježen jureći Jeep kojim je upravljao pijani 23-godišnjak Ernesto Oveso kako juri kroz crveno svjetlo na raskrižju.

Vezani članci Goran Tešović, dječji infektolog Preminuli dječak nije bio prvi u Hrvatskoj koji je imao multisistemski sindrom. Dječji infektolog objasnio roditeljima na što da obrate pažnju Postali roditelji Pogledajte što je uništilo ove mlade i lijepe ljude, više nikad neće biti isti

U tom trenutku cestu su prelazili roditelji s djetetom u kolicima, a Jeep je naletio tolikom brzinom da se nisu stigli snaći. Život im je u zadnji trenutak spasila 27-godišnja vozačica koja se svojim automobilom zabila u jureći Jeep i tako ga skrenula s putanje.

Policija je na Twitteru objavila snimku nesreće uz tekst: ''Anđeo u obliku automobila Chevy Cruz vjerojatno je spasio živote roditelja i djeteta koji su prelazili cestu. Nedužna vozačica bit će OK, a pijani vozač koji je prošao kroz crveno je uhićen."

Snimku nevjerojatne prometne nesreće koja je na kraju spasila živote svakako pogledajte u nastavku.