Mobitel u mikrovalnoj
Mobitel u mikrovalnoj Foto: TikTok/Screenshot

Ako ste se ikad pitali što se dogodi kad stavite mobitel u mikrovalnu...


Djevojka je postala hit na društvenim mrežama nakon što se njezin video s TikToka proširio svim platformama na kojima ga je ukupno pogledalo više milijuna ljudi. Video u kojem stavlja mobitel u mikrovalnu kako bi saznala što se događa u unutrašnjosti mikrovalne kad se pokrene skupio je više od 600.000 pregleda samo na TikToku.

Vezani članci Nokti Plaču na društvenim mrežama jer nisu dobile nokte kakve su htjele, pogledajte razliku Privlačne osobine ''Govorim u ime svih muškaraca'': Opisao što mu je najprivlačnije kod cura pa dobio što je tražio

 

@ellab.2

 

♬ original sound - ella

U videu kaže da ju je zanimalo što vidi njezina pizza dok je u mikrovalnoj, a snimka je završila samo nekoliko sekundi nakon paljenja jer je mobitel naizgled spržen. Djevojka je isprva postala hit jer su je korisnici društvenih mreža prozvali glupom i neobrazovanom zato što je stavila mobitel u mikrovalnu, no zanemarili su činjenicu da je snimka objavljena na internetu došla upravo s tog mobitela.

@ellab.2

Reply to @albertss_felipe

♬ original sound - ella

Nekoliko dana nakon objave djevojka je priznala da je s mobitelom sve u redu i da ga je u mikrovalnu stavila samo na sekundu kako bi snimila humoristični video. Naravno, video se nije proširio društvenim mrežama jer je u ljudima stimulirao znatiželju i ljubav prema znanstvenim eksperimentima, već su se htjeli nasmijati tuđoj gluposti.

TikTok je tako samo još jednom pokazao da nije izvor, već ogledalo gluposti, a djevojku koja je uspjela nasamariti milijune možete zapratiti ovdje.

@ellab.2

 

♬ Me Too - Kevin Gates