Znanost na djelu

Željela vidjeti što se događa u mikrovalnoj, pa stavila mobitel u pećnicu i postala hit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ste se ikad pitali što se dogodi kad stavite mobitel u mikrovalnu...

Djevojka je postala hit na društvenim mrežama nakon što se njezin video s TikToka proširio svim platformama, na kojima ga je ukupno pogledalo više milijuna ljudi. Video u kojem stavlja mobitel u mikrovalnu kako bi saznala što se događa u unutrašnjosti mikrovalne kad se pokrene skupio je više od 600.000 pregleda samo na TikToku.

 

@ellab.2

 

♬ original sound - ella

U videu kaže da ju je zanimalo što vidi njezina pizza dok je u mikrovalnoj, a snimka je završila samo nekoliko sekundi nakon paljenja jer je mobitel naizgled spržen. Djevojka je isprva postala hit jer su je korisnici društvenih mreža prozvali glupom i neobrazovanom zato što je stavila mobitel u mikrovalnu, no zanemarili su činjenicu da je snimka objavljena na internetu došla upravo s tog mobitela.

@ellab.2

Reply to @albertss_felipe

♬ original sound - ella

Nekoliko dana nakon objave djevojka je priznala da je s mobitelom sve u redu i da ga je u mikrovalnu stavila samo na sekundu kako bi snimila humoristični video. Naravno, video se nije proširio društvenim mrežama jer je u ljudima stimulirao znatiželju i ljubav prema znanstvenim eksperimentima, već su se htjeli nasmijati tuđoj gluposti.

TikTok je tako samo još jednom pokazao da nije izvor, već ogledalo gluposti, a djevojku koja je uspjela nasamariti milijune možete zapratiti ovdje.

@ellab.2

 

♬ Me Too - Kevin Gates