Planulo je doslovno u pola minute (FOTO: YouTube/Screenshot)
Planulo je doslovno u pola minute (FOTO: YouTube/Screenshot)

Poljaci su olako shvatili upozorenja kako se ponašati u prirodi pa su naposljetku morali intervenirati vatrogasci.


Ovih ćemo dana nažalost učestalo slušati o požarima. Tako to biva iz godine u godinu u pakleno vrućim ljetnim danima, kada je dovoljno da praktički samo jedna iskra padne na suho raslinje.

Vezani članci Vatrogasci gase požar na Glavnom kolodvoru (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Požar na zagrebačkom Glavnom kolodvoru: Termalne kamere otkrile što je vatra progutala u jednoj prostoriji Što je očekivao da će se dogoditi?! (FOTO: Screenshot) Nikad više njemu blizu roštilja, nikad! Zbog njegove lude ideje su posla imali i liječnici

Utoliko je potrebno biti iznimno oprezan u prirodi, što pogotovo vrijedi za izletnike kojima je do shvatljive želje za roštiljem negdje daleko od uzavrelog gradskog asfalta.

Nažalost, ovi su Poljaci olako shvatili upozorenja kako se ponašati u takvome okruženju pa su naposljetku morali intervenirati vatrogasci kako ne bi došlo do prave katastrofe.

Srećom, nisu spalili puno, tek nekoliko stabala, a mi vam u nastavku prenosimo zapis tog incidenta koji će vam na najbolji mogući način dočarati koliko je malo potrebno da sve ode k vragu.

Autor videa nažalost nije napisao gdje je točno došlo do požara, u opisu videa napomenuo je tek da je prizor promatrao u nedjelju, 25. lipnja.