Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poljaci su olako shvatili upozorenja kako se ponašati u prirodi pa su naposljetku morali intervenirati vatrogasci.


Ovih ćemo dana nažalost učestalo slušati o požarima. Tako to biva iz godine u godinu u pakleno vrućim ljetnim danima, kada je dovoljno da praktički samo jedna iskra padne na suho raslinje.

Vezani članci Američka policija (Foto: Arhiva/AFP) Užas na Havajima: Starac (70) ubio dvoje policajaca i zapalio stan, dan ranije nožem izbo stanodavku Muškarac poginuo u požaru blizu Delnica - 1 Policija objavila rezultate očevida: Za požar kuće u kojem je smrtno stradao muškarac (57) kriva električna grijalica

Utoliko je potrebno biti iznimno oprezan u prirodi, što pogotovo vrijedi za izletnike kojima je do shvatljive želje za roštiljem negdje daleko od uzavrelog gradskog asfalta.

Nažalost, ovi su Poljaci olako shvatili upozorenja kako se ponašati u takvome okruženju pa su naposljetku morali intervenirati vatrogasci kako ne bi došlo do prave katastrofe.

Srećom, nisu spalili puno, tek nekoliko stabala, a mi vam u nastavku prenosimo zapis tog incidenta koji će vam na najbolji mogući način dočarati koliko je malo potrebno da sve ode k vragu.

Autor videa nažalost nije napisao gdje je točno došlo do požara, u opisu videa napomenuo je tek da je prizor promatrao u nedjelju, 25. lipnja.