Političari s maskama
Političari s maskama Foto: Josip Regovic/Pixsell

Ovakvo nošenje maski možda im neće puno pomoći, ali barem su zabavili narod.


Stručnjaci su više puta naglasili da bi zaštitne maske trebali nositi zdravstveni djelatnici i oni sa simptomima te da sam čin nošenja maski može pomoći čisto psihološki, ali da je za zaštitu od bolesti važno pravilno nošenje kvalitetnih maski.

Vezani članci Počasno-zaštitna bojna Hrvatska danas slavi Dan državnosti: Prije 30 godina konstituiran je Sabor, a tamo su bila dva aktualna zastupnika Crobarometar za travanj - 2 HDZ povećao prednost pred SDP-om, popularnost raste i Plenkoviću i Milanoviću. Evo koje još stranke prelaze izborni prag

Kako su političari obično vrlo uspješni u simboličnim gestama, ne čudi ni što su mnogi pokušali nositi maske. Hrvatski predsjednik pokušao je popiti kavicu dok je nosio masku, ministar obrane nosio je masku naopako, a gradonačelnik Zagreba prekrio je samo usta, iako je trebao i nos.

Premijer BiH nije znao sam staviti masku pa je imao pomagača, a na kraju završio s maskom oko vrata. Neke od političara koji su s maskama imali bliske susrete treće vrste možete pogledati u nastavku. 

 

 

 

 

 

Političari s maskama
Damir Krstičević (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

Političari s maskama
Milan Bandić Foto: Patrik Macek/Pixsell