Zaslužio je i pivo i sarmu

Djevojka ga je zamolila za pomoć pri prodaji staroga auta, izveo je čudo zbog kojeg nove ponude stižu iz sata u sat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda licitaciji još uvijek nije kraj, već je u ovom trenutku jasno da će "staru ragu" djevojka moći zamijeniti potpuno novim vozilom.

Max Lanman, američki scanarist i redatelj kojeg je njegova djevojka Carrie nedavno zamolila da joj pomogne pri prodaji 21 godine stare Honde Accord, proizveo je uz pomoć nekolicine svojih darovitih prijatelja pravo malo remek-djelo, reklamu koja izgleda kao da je kakva moćna kompanija u nju uložila milijune dolara.

Koliko je novaca na nju potrošio, Lanman nije precizirao, no budući da je na kraju oglasa istaknuo početnu cijenu od samo 499 američkih dolara, logika govori da nije izdvojio puno više od toga.

Uostalom, Lanman je na društvenoj mreži Reddit  priznao da su mu prijatelji pomagali za nekoliko piva i koji burrito, ne znajući u tom trenutku u što će se njihov projekt pretvoriti. A otišlo je daleko...

Naime, kada je u petak ujutro vidio zadnju ponudu za vozilo koje je prošlo 226 tisuća kilometara, Lanman se zamalo onesvijestio, a šokirat ćete se i vi kada vam napomenemo da njegova djevojka u ovom trenutku, šest dana prije isteka oglasa, u rukama drži ponudu od 20 tisuća dolara!

Drugim riječima, Carrie će uskoro iz nekoga salona izaći s potpuno novim vozilom, a sve zahvaljujući videu koji vam predstavljamo u nastavku.