Doug Fernandez u srijedu se napokon umorio od ispaštanja zbog tuđih grešaka (FOTO: YouTube/Screenshot)
Doug Fernandez u srijedu se napokon umorio od ispaštanja zbog tuđih grešaka (FOTO: YouTube/Screenshot)

Premda je jedno od osnovnih pravila profesije ostati smiren dok su kamere uključene, gledatelji Fernandezu nisu zamjerili što je reagirao ljudski, kao što bi svatko od nas kada jednostavno više ne ide.


Doug Fernandez, dugogodišnji voditelj na američkoj televizijskoj postaji KOAT Action News 7, doživio je u srijedu na radnom mjestu manji slom i poslao sve kvragu. Na njegovu žalost, u trenutku dok je vjerovao da ga gledatelji ne vide.

Vezani članci Zlostavljana žena, ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Voditelj službe Ministarstva prometa pipkao kolegicu, pa završio u istražnom zatvoru Svjetski dan televizije (Foto: GlobalTVGroup) Svjetski dan televizije čestitao i Luka Modrić: "Zahvaljujući televiziji, cijeli je svijet vidio za što su Hrvati sposobni"

Fernandezu je najprije u slušalicu rečeno da najavi kolegicu na terenu, ali i koju sekundu kasnije da nastavi s vijestima budući da je došlo do problema u komunikaciji.

Kako je to izgovorio, tako se novinarka Christine Pae ipak pojavila u kadru i prekinula ga usred rečenice, što je dovelo do reakcije koja je u međuvremenu postala hit na internetu.

Očito beskrajno umornom od ispaštanja zbog tuđih grešaka, Fernandezu se trenutačno smračilo, a njegovo bacanje papira u zrak kod gledatelja je dočekano sa simpatijama.

Naime, mnogi su u njegovoj gesti prepoznali sebe kada im je puna kapa svega, pa tako i njegovi nadređeni koji su odlučili da Fernandeza neće kazniti udaljavanjem s radnog mjesta.