A tako je bio hrabar na početku

TV voditelj prihvatio novi popularni izazov, nije vjerovao da će dočekati sutra kada je počelo peći

Unastoč svim mukama, Jim Donovan ipak je preživio pakleni izazov (FOTO: Facebook/Screenshot)
Unastoč svim mukama, Jim Donovan ipak je preživio pakleni izazov (FOTO: Facebook/Screenshot)
Voditelj je ispred kamera zaplakao kada je papričica "Carolina Reaper" počela pržiti, pa čak i izrazio bojazan da proživljava infarkt.

Jim Donovan, popularni filadelfijski voditelj televizijske postaje CBS, požalio je što se upustio u novi izazov koji trese društvenim mrežama i stavio u usta čips od papričice poznate pod zlokobnim nazivom Carolina Reaper.

Ta je papričica 2013. godine uvrštena u Guinnessovu knjigu rekorda kao najljuća, iz čega lako i sami možete zaključiti da kod većine ljudi izaziva pakleni osjećaj u tijelu jednom nakon što se prožvače i proguta.

Tako je reagirao i siroti Donovan, koji je ispred kamera plakao i skakao kada je požela pržiti, pa naposljetku izrazio bojazan da proživljava infarkt.

Srećom, oporavio se jednom nakon što je ispustio dušu na WC-u, pa se sutradan i pohvalio da je položio ispit jer je uspio izdržati punih pet minuta bez spasonosne čaše mlijeka.

Inače, iza takozvanog One Chip Challengea stoji tvrtka Paqui, koja je obećala godišnju zalihu čipsa onome tko objavi najbolji video ili fotografiju do 28. veljače.