\'\'Britanski Neymar\'\' (Foto: Screenshot/YouTube)
\'\'Britanski Neymar\'\' (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

''Britanski Neymar'' pokušao je simulirati prometnu nesreću, no nije mu uspjelo.


Društvenim mrežama širi se snimka iz Velike Britanije na kojoj je zabilježen besraman pokušaj prevare. Video je snimila vjetrobranska kamera vozačice pred čiji se automobil bacio motociklist, pokušavajući simulirati prometnu nesreću i izvući novac od osiguranja.

Vezani članci Prometna nesreća, ilustracija - 4 Teška prometna nesreća u Zagorju: U sudaru šlepera i automobila poginula jedna osoba Sudar Stravična snimka krađe automobila: Kad ga je udarila autom, odletio je kao lutka, ima sreće što je živ

Vozačica je na svu sreću imala kameru na vjetrobranu i dokaz da je riječ o čistoj prevari, pa je prevarant pobjegao glavom bez obzira kada ga je informirala o tome i nazvala policiju. Besramni varalica snimljen je kako izlazi s motociklom na prometnicu dok vozačica usporava.

Vozačica se zaustavila na sasvim pristojnoj udaljenosti, a prevarant prvo sudari svoj motocikl s njezinim vozilom i onda joj još skoči na auto, pokušavajući simulirati prometnu nesreću. Tragikomičnu snimku ''britanskog Neymara'' možete pogledati u nastavku.