Napad na sestru
Napad na sestru Foto: Screenshot

Bris mu je bio neugodan, pa je burno reagirao i udario medicinsku sestru koja je samo radila svoj posao.


Na društvenim mrežama širi se snimka koja prema pisanju Daily Maila dolazi iz kineskog grada Jilin, a na kojoj je zabilježen muškarac koji udara medicinsku sestru koja mu uzima bris u sklopu testiranja na koronavirus.

Vezani članci Wuhan Stručnjaci stižu u Kinu: Wuhan je ugasio virus, ljudi slobodno putuju na posao, šeću se uz rijeku, plešu u parkovima Testiranje na koronavirus u Kini Prva zemlja u kojoj se pojavila korona bilježi najveći broj novozaraženih u posljednjih šest mjeseci, zatvorene autoceste iz grada koji je postao žarište

Medicinska sestra na snimci je u punoj zaštitnoj opremi, a muškarac sjedi na stolcu dok se ona naginje preko stola i uzima mu bris. U jednom trenutku, naizgled iz čista mira, muškarac snažno udari medicinsku sestru u glavu, nakon čega žena koja je bila s njim izvede muškarca iz prostorije, a medicinska sestra izađe na druga vrata.

Policija je ubrzo uhitila muškarca koji je objasnio da žali zbog svoga postupka te da je udario medicinsku sestru jer mu je postupak uzimanja brisa bio neugodan. Muškarac je kažnjen s oko 300 kuna kazne i sedam dana pritvora, a snimku udarca koji je bio mnogo neugodniji od brisa možete pogledati u nastavku.