Žena i lav (Foto: Instagam/realsobrino)
Žena i lav (Foto: Instagam/realsobrino) Foto: Instagam/realsobrino

Žena je uskočila u lavlju nastambu i zaplesala samo nekoliko metara ispred lava.


U zoološkom vrtu u Bronxu (SAD) snimljen je uznemirujući video žene koja se popela u lavlju nastambu i zaplesala pred lavom. Lav i žena bili su udaljeni samo nekoliko metara pa je pravo čudo što je žena prošla bez ozljeda.

Vezani članci Šišmiši Batman se nikad ne bi nazvao po šišmišu da je vidio ove preslatke fotke Babun i lav Snimio rijetkost u životinjskom carstvu, babun i lavić izgledaju kao da su ispali iz ''Kralja lavova''

Lav je samo gledao što se događa i vjerojatno nije mogao vjerovati što se događa, kao ni posjetitelji zoološkog vrta među kojima su uglavnom bili roditelji s djecom. Hernana Reynosa, autor snimke koja je vrlo brzo završila u medijima, kaže da je snimao životinje kada mu je supruga rekla da pogledao što se događa u lavljoj nastambi.

''Prvo sam mislio da se radi o izlošku, da žena nije prava. No, onda je zaplesala i pozdravila lava pa sam pomislio da je luda''. Hernan kaže da se s djecom udaljio od nastambe u trenutku u kojem se lav oglasio jer je očekivao da će napasti ženu.

Iz zoološkog vrta potvrdili su da su svjesni incidenta te da za ovakvo ponašanje postoje stroge kazne, a potvrdili su da, nekim čudom, nitko nije ozljeđen. Nevjerojatnu snimku iz njujorškog zoološkog vrta možete pogledati u nastavku.