Bilo je nemoguće predvidjeti da će gospođica Kinga tako reagirati (FOTO: YouTube/Screenshot)
Bilo je nemoguće predvidjeti da će gospođica Kinga tako reagirati (FOTO: YouTube/Screenshot)

Do raspada sistema je došlo nakon što se natjecateljica, inače golema znanja, upustila u gotovo nemoguću misiju.


Gospođica Kinga, dama koja je u ponedjeljak nastupila u finalu showa "Koja je to melodija?", izvela je nešto što se još nije dogodilo u desetogodišnjoj povijesti te emisije.

Vezani članci Koncert Prljavog kazališta (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Smatrate se velikim glazbenim znalcem? Pokušajte pogoditi tko pjeva ove domaće stihove Charan je preskočila odgovore na 14 od 15 pitanja (FOTO: YouTube/Screenshot) Najčudnija natjecateljica u povijesti kvizova? Ušla je u studio i odgovarala samo s "dalje"

Naime, djevojka je izjurila iz studija u suzama nakon što je dala pogrešan odgovor na jedno od pitanja, što je ostavilo sve u šoku, kako voditelja Roberta Janowskog, tako i brojne gledatelje.

Naravno da je njezina reakcija postala jednom od temi tjedna u Poljskoj, a o incidentu su se raspisali i svi tamošnj portali, čiji su novinari istaknuli da se Kinga uoči "raspada sistema" upustila u gotovo suludu misiju.

Pokušala je ta plavokosa dama, naglasimo, pogoditi točan naziv pjesme Andrzeja Dąbrowskog nakon samo jedne note, pa izgubila kontrolu nad emocijama kada je shvatila da se istrčala.

Kinga je o nastupu u spomenutom showu maštala još kao 16-godišnja djevojka, a do spomenutog fijaska je, ako se smijemo tako izraziti, gazila protivnike zahvaljujući golemu znanju.