\'Na krivog ste naletjeli\', poručio je taj čuvar kriminalcima (FOTO: YouTube/Screenshot)
\'Na krivog ste naletjeli\', poručio je taj čuvar kriminalcima (FOTO: YouTube/Screenshot)

Već debelo siti kriminala, uličnih razbojnika koji ne prezaju ni od čega, brojni su na društvenim mrežama silno nahvalili odlučnog čuvara.


Javnosti još uvijek nepoznati zaštitar spriječio je tijekom vikenda pljačku trgovine u Hamiltonu, New Jersey, na tako autoritativan način da uopće ne čudi što je u međuvremenu na društvenim mrežama "pala" usporedba s čuvenim filmskim junakom Prljavim Harryjem. 

Vezani članci Pljačka, ilustracija (Sanjin Strukić/PIXSELL) Nećeš, razbojniče: Naoružani lopov izudarao djelatnika kioska i pobjegao. Uhvatili ga policajac i zaštitar Privođenje oca i sina osumnjičenih za pljačku u Zračnoj luci u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Novi detalji pljačke u Dubrovniku: Otac sjedio u autu i promatrao pljačku, bio spreman pomoći sinu u bijegu

Naime, taj je muškarac uz sveukupno tri hica trenutačno onesposobio dvojicu pljačkaša, koji su u razbojstvo krenuli, tako se kasnije ispostavilo, s lažnim oružjem.

U kakvom su stanju kriminalci prebačeni u bolnicu, američki mediji za sada nisu naveli, no iz snimke se čini da njihove ozljede ipak nisu bile fatalne budući da su se osovili na noge nakon što im je to zaštitar naredio.

"Na krivog ste naletjeli", poručio je razbojnicima taj čovjek, srećom po djelatnika trgovine, vrlo precizne ruke.