Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Video koji je podsjetio na bezbrižne dane kada smo se dobro zabavljali u parkovima je u par dana pogledalo više od 70 milijuna ljudi.


Zahvaljujući Kevinu Freshwateru i njegovoj prijateljici Jahannah James, simpatičnom društvu iz britanskoga Brentwooda, čini se da će se milijuni ljudi diljem svijeta vratiti u glavama u djetinjstvo i ponovo zaigrati staru dobru igru poznatu pod nazovim "pod je lava".

Vezani članci Turisti u Zadru, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) "Ako ima njih osam, a naruče tri pizze i jednu litru negazirane ili gazirane vode, moramo prijeći preko toga" Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević počastila fanove rijetkom prilikom: Ovako se ljepotica i Goran zabavljaju kad su sami

Kevin i Jahannah u njoj neprestano uživaju, čemu svjedoči i kompilacija koju su u ponedjeljak objavili na društvenim mrežama. Video je do danas samo na Kevinovom profilu na Facebooku pogledan više od 70 milijuna puta, a u međuvremenu su se o njemu raspisali i brojni svjetski portali.

Ukoliko ste zaboravili kako se igra ili se možda u njoj nikada niste oprobali, pojasnit ćemo vam u nastavku da je pravilo jednostavno i da samo trebate imati volju za sudjelovanjem.

Igru aktivira rečenica "pod je lava", a na osobi kojoj je upućena je da se u narednih pet sekundi (može biti i više, ovisi o dogovoru) skloni s imaginarne užarene podloge kako bi se spasila. 

Kada je Kevin i Jahannah igraju to u pravilu izgleda urnebesno, a dobro bi mogla zabaviti i vas ukoliko ste još uvijek dijete u srcu.