Iznenađenje u eteru
Iznenađenje u eteru Foto: Screenshot

Gledatelji su imali što vidjeti kad se ona javila u eter.


Mnogi se teško nose s radom od kuće, no još je teže onima koji su zbog pandemije ostali bez posla. Takvi su gostovali u emisiji BBC-ja posvećenoj problemima nezaposlenosti za vrijeme pandemije, a jedna od gošća bila je i Yvette Amos, čije se ime vrlo brzo proširilo društvenim mrežama.

Vezani članci Claudia Winkleman, Tess Daly, voditeljice showa Strictly Come Dancing Skandal u poznatom showu: Procurila snimka seksa jednog od natjecatelja i pojavila se na pornostranici Slika nije dostupna Priveden jer je policajca izudarao umjetnim penisom

Naime, njezina pozadina izazvala je veselje kod mnogih koji su gledali emisiju jer je na policama ugostila i poveću igračku za seks. Kadar iz emisije u kojoj se vidi zanimljiva igračka na Twitteru je podijelio novinar Grant Tucker, uz opis: ''Možda najbolja pozadina na BBC-ju. Uvijek provjerite police prije nego što se pojavite u eteru''.

Na društvenim mrežama povela se rasprava o tome što je zapravo na polici jer su neki rekli da je možda riječ o svijeći ili skulpturi koja bi trebala biti humoristična. Neki gledatelji spekulirali su da je penis u eteru završio greškom, dok drugi misle da je namjerno postavljen na vidljivo mjesto kako bi malo oraspoložio naciju.

Isječak iz emisije u kojem se vidi zanimljivi rekvizit na polici možete pogledati u nastavku pa pokušajte dokučiti koja je zapravo tajna ove pozadine.