Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prvo europsko natjecanje u imitiranju galebova prošlo je očekivano bizarno.


U Belgiji je održano prvo europsko natjecanje u imitiranju galebova, a rezultati su predvidivo iritantni. Iako zvuk galeba može biti ugodan kada se stopi s ljetnom idilom, njihovo glasanje obično se ne nalazi na popisu omiljenih zvukova.

Vezani članci Fail Izazov za sve one s pokeraškim licem: Pokušajte ostati ozbiljni za vrijeme gledanja kompilacije Prestrašili voditeljicu Pokušali uvesti atmosferu Noći vještica na televiziju pa dobro prestrašili kolege

Belgijski biolog Jan Seys, organizator ovog natjecanja, tvrdi da smatra da nije riječ o običnoj gluposti, što su zaključili neki promatrači, već o svojevrsnoj znanosti. "Prije nego što možete oponašati galebove, morate ih opažati, inače nikada nećete uspjeti. To je svojevrsna znanost", tvrdi Seys.

Iako se ovo natjecanje može činiti suludu Europljanima, Amerikanci već desetljećima održavaju natjecanje u oponašanju svinja. Ova dva oblika znanosti možete pogledati u nastavku pa sami prosuditi je li stvarno riječ o znanstvenoj disciplini ili bizarnom natjecanju.