Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prvo europsko natjecanje u imitiranju galebova prošlo je očekivano bizarno.


U Belgiji je održano prvo europsko natjecanje u imitiranju galebova, a rezultati su predvidivo iritantni. Iako zvuk galeba može biti ugodan kada se stopi s ljetnom idilom, njihovo glasanje obično se ne nalazi na popisu omiljenih zvukova.

Vezani članci Melania Trump ''Ne je*e više Slovenka živu silu'': Melania Trump svojim potezom oduševila društvene mreže i izrazila osjećaje mnogih Odbjegli psi Psi smislili plan bijega i uspjeli se iskrasti iz dvorišta prije nego što su vlasnici primijetili

Belgijski biolog Jan Seys, organizator ovog natjecanja, tvrdi da smatra da nije riječ o običnoj gluposti, što su zaključili neki promatrači, već o svojevrsnoj znanosti. "Prije nego što možete oponašati galebove, morate ih opažati, inače nikada nećete uspjeti. To je svojevrsna znanost", tvrdi Seys.

Iako se ovo natjecanje može činiti suludu Europljanima, Amerikanci već desetljećima održavaju natjecanje u oponašanju svinja. Ova dva oblika znanosti možete pogledati u nastavku pa sami prosuditi je li stvarno riječ o znanstvenoj disciplini ili bizarnom natjecanju.