Hiroshi Kiyotake, Hotaru Yamaguchi i Yosuke Ideguchi su obranili čast profesionalaca (FOTO: YouTube/Screenshot)
Hiroshi Kiyotake, Hotaru Yamaguchi i Yosuke Ideguchi su obranili čast profesionalaca (FOTO: YouTube/Screenshot)

Ako je suditi prema ovom pripremnom dvoboju, Hiroshi Kiyotake, Hotaru Yamaguchi i Yosuke Ideguchi su za Svjetsko prvenstvo u Rusiji spremni.


U tradicionalnoj novogodišnjoj prijateljskoj nogometnoj predstavi, u kojoj snage odmjeravaju profesionalci protiv uvjerljivo brojnijih mališana, snalažljivi japanski reprezentativci Hiroshi Kiyotake, Hotaru Yamaguchi i Yosuke Ideguchi uspjeli su obraniti čast seniora i pobijediti s 2:1.

Vezani članci Dijete s gitarom, ilustracija Iz zagrebačke osnovne škole upozorili na opasni izazov s TikToka: "Dijete legne na cestu sve dok se automobil ne primakne blizu..." Smiješna lica Djeca imaju urnebesne reakcije, njihove face popravit će vam dan

Klinci su protiv svojih idola ovoga puta zaigrali u formaciji 10-30-30-30, međutim golema brojčana nadmoć svejedno im nije bila dostatna za iznenađenje, baš kao ni za tu prigodu posebno skrojena pravila.

Naime, rastrčanim mališanima uopće nije trebalo gurnuti loptu preko gol-linije kako bi im bio priznat pogodak, "bubamaru" su u ime tog cilja morali izbaciti tek izvan granica igrališta, ali su unatoč i toj pogodnosti potpisali kapitulaciju u dramatičnoj završnici.