Hiroshi Kiyotake, Hotaru Yamaguchi i Yosuke Ideguchi su obranili čast profesionalaca (FOTO: YouTube/Screenshot)
Hiroshi Kiyotake, Hotaru Yamaguchi i Yosuke Ideguchi su obranili čast profesionalaca (FOTO: YouTube/Screenshot)

Ako je suditi prema ovom pripremnom dvoboju, Hiroshi Kiyotake, Hotaru Yamaguchi i Yosuke Ideguchi su za Svjetsko prvenstvo u Rusiji spremni.


U tradicionalnoj novogodišnjoj prijateljskoj nogometnoj predstavi, u kojoj snage odmjeravaju profesionalci protiv uvjerljivo brojnijih mališana, snalažljivi japanski reprezentativci Hiroshi Kiyotake, Hotaru Yamaguchi i Yosuke Ideguchi uspjeli su obraniti čast seniora i pobijediti s 2:1.

Vezani članci Pisma Bogu Učiteljica tražila učenike da napišu pisma Bogu, rezultati su urnebesni Bebe (Foto: Screenshot/YouTube) Mali pametnjakovići oduševili roditelje, njihova snalažljivost dobro će vas nasmijati

Klinci su protiv svojih idola ovoga puta zaigrali u formaciji 10-30-30-30, međutim golema brojčana nadmoć svejedno im nije bila dostatna za iznenađenje, baš kao ni za tu prigodu posebno skrojena pravila.

Naime, rastrčanim mališanima uopće nije trebalo gurnuti loptu preko gol-linije kako bi im bio priznat pogodak, "bubamaru" su u ime tog cilja morali izbaciti tek izvan granica igrališta, ali su unatoč i toj pogodnosti potpisali kapitulaciju u dramatičnoj završnici.