Pas
Pas Foto: YouTube/Screenshot

Snimka izgubljenog psa postala je hit na društvenim mrežama, možda i vama rastopi srce.


Snimka objavljena na društvenim mrežama izazvala je lavinu emocija i reakcija jer je na njoj zabilježena nevjerojatna slučajnost od koje se rastapa srce. Snimka zabilježena kamerom iz automobila počinje naizgled običnom vožnjom.

Vezani članci Zmija Možete li uočiti zmiju na fotografiji? Odlično se kamuflirala, gotovo nitko je ne vidi Izgladnjeli pas Izgladnjivao haskija kako bi se osvetio bivšoj: Pas je bio kost i koža, a pogledajte ga sad!

 

 

Vozač prolazi cestom te dolazi do raskrižja na kojem je zaustavljen automobil. Oko automobila šeće se naizgled tužni pas, posve nesvjestan toga da blokira promet. Iz automobila izlazi žena koja pokušava vidjeti što je s psom, no vozač koji je sve snimio dobije ideju. On se vraća niz cestu i priča s pješakom kojeg je ranije spazio.

Naime, vozač je i ranije spazio muškarca sa psećom vodilicom u ruci, no bez psa u blizini, pa je povezao dva i dva. Njegova pretpostavka pokazala se točnom jer je pješak stvarno bio vlasnik psa koji je obilazio aute na križanju.

Vlasnik je objasnio da traži psa već sat vremena pa je zahvalio svima nakon što se ponovno susreo s ljubimcem. Snimka je već dirnula mnoge ljubitelje životinja pa svakako pogledajte posve slučajnu akciju spašavanja pod nazivom ''Tri stranca i pas''.