Unatoč fijasku, Sudarshana Deshappriya prošao je u sljedeći krug (FOTO: Screenshot)
Unatoč fijasku, Sudarshana Deshappriya prošao je u sljedeći krug (FOTO: Screenshot)

Mladić je u stanju grogiranog boksača pokušao nastaviti nastup, ali ga je u naumu prekinuo član žirija.


Sudarshana Deshappriya, 32-godišnji šrilanski karatist, nokautirao je samog sebe tijekom tijekom nastupa u premijernoj sezoni tamošnje inačice Supertalenta.

Vezani članci Obračun (Foto: Screenshot) Kamionom pokušao pregaziti biciklista, a ovaj ga "posložio" kao čisti veš Roko Blažević (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Pronašli smo snimku Roka Blaževića kada je imao 11 godina! Nećete vjerovati što je govorio

Nesretni je mladić nastojao sucima pokazati koliko je izdržljiv i čvrst, pa na vrlo bolan način spoznao kako je crijep ipak tvrđi od njegove glave.

Tek što se opalio po čelu, Deshappriya se prevrnuo na pod, s kojega su ga nakon nekoliko sekundi odgode pridignuli njegovi pomoćnici.

Da bi priča bile time bizarnija, karatist je u stanju grogiranoga boksača pokušao nastaviti nastup, ali ga je u tom naumu naposljetku prekinuo član žirija, glumac Jackson Anthony.

Zanimljivo, Deshappriya je unatoč fijasku prošao u sljedeći krug uz dva glasa "za", u prvom redu stoga što je takav "samoisprebijan" pokušao dovršiti točku.