Unatoč fijasku, Sudarshana Deshappriya prošao je u sljedeći krug (FOTO: Screenshot)
Unatoč fijasku, Sudarshana Deshappriya prošao je u sljedeći krug (FOTO: Screenshot)

Mladić je u stanju grogiranog boksača pokušao nastaviti nastup, ali ga je u naumu prekinuo član žirija.


Sudarshana Deshappriya, 32-godišnji šrilanski karatist, nokautirao je samog sebe tijekom tijekom nastupa u premijernoj sezoni tamošnje inačice Supertalenta.

Vezani članci Martin Kutnar (Foto: PR) 18 mu je godina tek: Talentirani mladić koji je razbio sve predrasude o harmonici Uz ovakve će policija ostati bez posla (FOTO: YouTube/Screenshot) Ne propustite pogledati komediju dana, kako to izgleda kada glup i gluplji krenu u pljačku

Nesretni je mladić nastojao sucima pokazati koliko je izdržljiv i čvrst, pa na vrlo bolan način spoznao kako je crijep ipak tvrđi od njegove glave.

Tek što se opalio po čelu, Deshappriya se prevrnuo na pod, s kojega su ga nakon nekoliko sekundi odgode pridignuli njegovi pomoćnici.

Da bi priča bile time bizarnija, karatist je u stanju grogiranoga boksača pokušao nastaviti nastup, ali ga je u tom naumu naposljetku prekinuo član žirija, glumac Jackson Anthony.

Zanimljivo, Deshappriya je unatoč fijasku prošao u sljedeći krug uz dva glasa "za", u prvom redu stoga što je takav "samoisprebijan" pokušao dovršiti točku.