Mary Katherine Backstorm
Mary Katherine Backstorm Foto: Mary Katherine Backstorm/Screenshot

Njezina blagdanska priča nasmijala je milijune, sigurni smo da će oraspoložiti i vas.


Mary Katherine Backstorm na Facebooku je objavila video u kojem prepričava svoju blagdansku pustolovinu koja je do sada nasmijala više od 40 milijuna gledatelja. U videu u kojem niti ona ne može suspregnuti smijeh prepričava kako je ušla u trgovinu dok je čekala djecu kako bi prikratila vrijeme i širila blagdansko raspoloženje.

Vezani članci Podjela hrane u Osijeku - 1 Pomogli najpotrebitijima da i oni osjete duh blagdana: ''Da ih nema, ne znam kako bih preživjela'' Will Ferrell, Mark Wahlberg Kako blagdane provode glumci koje obožavamo gledati u božićnim filmovima?

Mary je vidjela nepoznatu ženu kako kupuje gazirano piće pa joj ga je odlučila kupiti, a ova mala gesta oraspoložila je i nju i nepoznatu ženu. Kada se vratila do svojeg automobila, primijetila je nepoznatog muškarca kako joj čisti vjetrobransko staklo, što ju je dodatno raznježilo.

Zbog toga je zagrlila muškarca i rekla mu kako ju oduševljava blagdansko raspoloženje i zahvalila mu je što joj je spontano očistio vjetrobransko staklo, a onda je shvatila da to nije njezin automobil te da muškarac jednostavno čisti svoj automobil.

Mary je od nelagode brzo pobjegla u auto i odvela se na drugo parkirno mjesto te odmah snimila video u kojem prepričava cijelu situaciju. Urnebesnu priču koju je do sada pogledalo više od 40 milijuna gledatelja možete pogledati u nastavku.