Zapaljeni tanker (Foto: Screenshot/YouTube)
Zapaljeni tanker (Foto: Screenshot/YouTube)

Do požara je došlo nakon što se automobil zabio u tanker pun goriva.


Prometna nesreća u Raytownu (SAD) u kojoj su sudjelovala dva automobila i tanker pun goriva završila je požarom koji su vatrogasci mogli samo promatrati sa sigurne udaljenosti. Vatra koja je uslijedila privukla je pažnju svih vozača koji su se našli u blizini, a vatrogasci su poduzeli sve što su mogli i počeli ih udaljavati od mjesta nesreće kada su shvatili da ne mogu pobijediti u obračunu protiv požara.

Vezani članci Požar u Buzinu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Šokantni detalji požara u Buzinu: Pijani 42-godišnjak benzinom polio unutrašnjost kuće u kojoj ilegalno živi pa upaljačem izazvao buktinju Nesreća (Foto: Screenshot/YouTube) Pretrčavala cestu bez osvrtanja i izletjela pred auto kao muha bez glave

Do požara je došlo kada se vozač Forda zabio u terensko vozilo, koje se pak zabilo u tanker pun goriva. Vatra je buknula ubrzo nakon sudara, a kada su vatrogasci stigli na mjesto nesreće, već je bilo prekasno za zaustavljanje požara.

U prometnoj nesreći ozljeđen je je samo vozač Forda koji je prouzročio sudar, a snimku požara koji je uslijedio možete pogledati u nastavku.