NASA i metla
NASA i metla Foto: Twitter/Screenshot

Mnogi su se iznenadili kada su shvatili da nije riječ o podvali, ali onda je uslijedilo još jedno iznenađenje.


Društvenim mrežama ovih dana kruži ''NASA-in izazov'' prema kojem je NASA navodno objavila da je 10. veljače jedini dan u godini kada metle mogu stajati samostalno. Mnogi su iskušali ovu teoriju i iznenadili se kada su shvatili da im metle stvarno mogu samostalno stajati.

Vezani članci Nezgode Nije se lijepo smijati tuđim nezgodama, ali nekad jednostavno nema izbora Jednostavno paprenje Cijeli život pogrešno solimo i paprimo hranu, a jednostavno rješenje doslovno nam je nadohvat ruke

No razočaranje je uslijedilo kada su se u razgovor upleli i pravi znanstvenici iz NASA-e te poručili da metla može stajati svaki dan u godini te da to ovisi isključivo o vrsti metle i njezinu težištu, a nema nikakve veze s mjesečevim mijenama i ostalim izmišljenim razlozima zbog kojih je 10. veljače navodno poseban dan.

Neke od ljudi koji su nasjeli na ovaj izazov 10. veljače možete pogledati u nastavku, a još uvijek nije kasno provjeriti može li isto i vaša metla ili je ipak napravljena za čišćenje, a ne za samostalno stajanje.