Starica i bicikl (Foto: Srceenshot/YouTube)
Starica i bicikl (Foto: Srceenshot/YouTube) Foto: Srceenshot/YouTube

Lopov je pokušao ukrasti bicikl, no na put mu je stala 72-godišnja žena.


Umirovljenica iz Velike Britanije postala je svjetska senzacija kada se obračunala s lopovom koji je pokušao ukrasti bicikl iz trgovine u kojoj je radila. Nadzorne kamere snimile su muškarca kako odlučno hoda prema trgovini, ulazi i nešto dobacuje vlasniku, a onda uzima bicikl.

Vezani članci Policija traži osobu s fotografije - 3 Poznajete muškarca s fotografija? Riječka policija traži ga zbog krađe naočala u Tower centru Obračun zmija Snimala obračun zmija, a onda joj se okrenuo želudac kad je shvatila što zapravo rade

U tome ga je pokušala spriječiti 72-godišnja umirovljenica, majka vlasnika trgovine, koja je uhvatila bicikl i nije ga puštala čak ni nakon što je lopov izašao iz trgovine. Natezanje se nastavilo, a za staricom je izašao i njezin sin.

Vlasnik objašnjava da je lopov prije pokušaja krađe svratio u njihovu trgovinu kako bi im pokušao prodati bicikl za više od 10.000 kuna, no vlasnik je uočio da je riječ o ukradenom biciklu jer je na Facebooku vidio oglas 13-godišnjaka kojem je ukraden.

Bicikl su tada zadržali, a lopov se vratio nešto kasnije kako bi ga ponovno pokušao ukrasti. Snimku hrabre starice zbog koje se bicikl na kraju vratio svojem vlasniku možete pogledati u nastavku.