Požar
Požar Foto: YouTube/Screenshot

Netko je odložio svijeću preblizu zavjesa, posljedice su strašne...


Na društvenim mrežama osvanula je snimka iz Wheat Ridgea (SAD) na kojoj je zabilježen trenutak u kojem je svijeća zapalila zavjesu i prouzročila požar koji je progutao cijelu kuću. Žena koja je objavila snimku kaže da se sve odigralo nakon proslave 88. rođendana njezina djeda Lawrencea Petersa, zabilježenog na snimci.

Vezani članci Adventska svijeća u Splitu Korona mijenja i adventske programe: ''Pripremili smo čitav niz projekata kojima ćemo virtualno približiti advent" Zapaljeni rep Mački se zapalio rep, njezina reakcija postala hit na društvenim mrežama

Proslava se odvijala u njegovoj kući te je bilo prisutno dvadesetak ljudi. Nažalost, netko je ostavio svijeću na ormariću u dnevnom boravku pa kad je zapuhao povjetarac, iznad svijeće su se našle zavjese.

Na snimci se vidi da se zavjese polako dime, no vrlo brzu je buknuo plamen. Detektori dima nisu radili pa je puka sreća što je netko ušao u prostoriju prije nego što se plamen uspio proširiti cijelom prostorijom.

88-godišnji slavljenik na kraju je spašen, kao i svih 20 gostiju koji su se u to vrijeme nalazili u kući. Snimku požara koji je progutao cijelu kuću možete pogledati u nastavku.