Jeziva sjenka
Jeziva sjenka Foto: YouTube/Screenshot

Kamera je zabilježila jeziv prizor koji nije za one slabog srca.


Igre svjetla i sjene ponekad mogu nadahnuti ljudsku maštu da se zaigra i zastraši, a jedan takav prizor postao je hit na društvenim mrežama. Muškarac je objavio snimku sigurnosne kamere iz prilaza na kojoj je zabilježena sjenka koja kroz prilaz ulazi u njegov dom.

Vezani članci Strah i trepet (Foto: thechive.com) Priroda je puna jezivih prizora, a ni ljudi baš ne pomažu svojom pojavom Jezivi prizori (Foto: thechive.com) Samo za najhrabrije: Možete li pogledati galeriju jezivih prizora do kraja?

Muškarac se prepao kad je vidio snimku pa ju je odmah podijelio na društvenim mrežama i zatražio ljude za pomoć u analiziranju snimke kako bi utvrdio što je to točno prošlo njegovim prilazom. Na snimci se jasno vidi sjenka koja je prošla prilazom, a i dalje se raspravlja o tome što je točno snimljeno.

Je li riječ o kakvom duhu ili možda samo igri svjetla i tame, svakako provjerite u snimci sigurnosne kamere koja je autoru sledila krv u žilama.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju